Login

 

 

 

In de week van maandag 12 tot en met zondag 18 oktober 2020 zetten we graag alle kinderbegeleiders opnieuw in de bloemetjes. Je leest het goed, dit jaar doen we dit door een ‘Week van de Kinderbegeleider’ te organiseren.  Op deze manier smelten de ‘week van de buitenschoolse opvang’ en de ‘dag van de kinderbegeleider’ samen in één initiatief waarbij er niet één dag maar een ganse week leuke activiteiten kunnen plaatsvinden.

De keuze viel dit jaar op het thema ‘Beestig bedankt’, want zeg nu zelf : in tijden van Corona kan onze waardering naar de sector en specifiek naar de kinderbegeleiders niet groot genoeg zijn.

De deelnemende opvanginitiatieven ontvangen zoals steeds een inspiratiemap met heel wat ideeën om samen met de kinderen, ouders en begeleiding een week lang hun eigen opvang in de kijker te zetten.  Ditmaal is er een inspiratiemap voor kinderbegeleiders alsook een inspiratiemap voor ondersteuners en verantwoordelijken

Wedstrijd

In de inspiratiemap zal je ook meer informatie vinden over de wedstrijd gekoppeld aan de week van de kinderbegeleider. Toon ons hoe jouw kinderopvang het thema ‘Beestig Bedankt’ tot leven wekt en maak kans op een mooie prijs.

Deelnemen kan door een foto te maken van je beestig leuke activiteit of kunstwerk. Stuur de foto en maximum 1A4 extra duiding door naar weekvandekinderbegeleider@outlook.com met kinderopvang@som.be in cc. De inzendingen worden nadien gepost op de facebookpagina van de Week van de Kinderopvang, houd dus zeker rekening met de GDPR-regelgeving. Vergeet ook niet om de naam en de contactgegevens van de kinderopvang te vermelden. 

De professionele jury zal twee winnaars kiezen die een waardebon krijgen twv €200. De winnaar in de categorie Baby’s & Peuters krijgen een waardebon van de Biotoop. De winnaar in de categorie buitenschoolse Kinderopvang krijgt een bon aangeboden door het Vlaams Platform Buitenschoolse Kinderopvang.

 

2020 Poster Week van de kinderbegeleider

 

 

* Ter herinnering: samen met andere koepels en het ondersteuningsnetwerk Mentes hebben we - opnieuw maar nog beter dan voorgaande jaren - een WEEK van de kinderbegeleider op touw gezet.