Themasessie "Impact van welzijn en zorg"

22 april 2021
12:30 - 14:00
Digitaal
FacebookFacebookFacebook

Hierbij nodigen SOM en Voka Health Community u graag uit voor de vervolgsessie "Impact van welzijn en zorg" op DONDERDAG 22 april om 12u30u (einde uiterlijk voorzien om 14u) via Teams.

We hadden in een eerste sessie aandacht voor wat impact kan betekenen en hoe dit te meten in welzijn en zorg, aangevuld met vele best practices uit het werkveld. In een vervolgsessie willen we dieper ingaan op de concepten “veranderingstheorie” en “impact meten.

Steff Deprez, co-founder van Voices That Count, neemt ons mee in de wondere wereld van impact meten. Hij is gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met het plannen en opvolgen van ontwikkelingsprogramma’s, impactmetingen en evaluaties. Nadien is er uiteraard ook ruimte voor vragen en kijken we vooruit naar wat de eerstvolgende noodzakelijke stappen zijn, zowel naar de praktijk van sociaal ondernemerschap toe, als naar de verdere beleidsuitwerking.

Gezien uw expertise en ervaring, nodigen we u graag uit om hieraan deel te nemen. Wil u erbij zijn? Schrijf u dan in via deze link.

Word lid van SOM

  • Vertegenwoordiging door een erkende werkgeversorganisatie
  • Consulteer gratis onze helpdesk
  • Geniet van advies en ondersteuning op maat
  • Zet mee in op sociaal ondernemerschap
twee mensen in gesprek