Over SOM

SOM is de federatie van sociale ondernemingen. We verenigen, ondersteunen en vertegenwoordigen organisaties in de sectoren gezondheid, welzijn, werk en wonen.

SOM is de enige pluralistische werkgeversfederatie voor de social profit. We vertegenwoordigen organisaties uit alle strekkingen van de maatschappij. Een intersectorale aanpak die sociaal ondernemerschap inspireert, dat kan je van ons verwachten.

SOM is een erkende werkgeversorganisatie die de belangen behartigt van al haar organisaties op Vlaams en federaal niveau. Onze medewerkers houden de vinger aan de pols bij de cruciale dossiers en thema's en koppelen voortdurend terug naar het werkveld. We zitten niet alleen mee aan tafel op het beleidsniveau, maar zetelen tevens in zes paritaire comités waarin we mee onderhandelen over CAO's en barema's. SOM is met andere woorden een sterke partner in het sociaal overleg.

Wil je meer weten over onze werking? Aarzel niet om ons te contacteren via info@som.be

Vacature toevoegen

Voeg hier je vacature toe.  Onze databank is vrij beschikbaar voor de hele social profit. Na controle van de vacature, plaatsen wij ze online. 

Vacatures