Disclaimer

1. Gebruik van de website

De informatie op onze website (www.som.be) is bedoeld voor informatieve doeleinden. SOM de federatie van sociale ondernemingen vzw, hierna genoemd SOM vzw, besteedt voortdurend de grootste zorg en aandacht aan het leveren van correcte, actuele en kwaliteitsvolle informatie. Niettemin kan de juistheid en volledigheid ervan niet steeds worden gegarandeerd. Derhalve kunnen aan de inhoud van onze website geen rechten worden ontleend en SOM wijst iedere aansprakelijkheid af ten aanzien van schade geleden door het gebruik van ter beschikking gestelde informatie en adviezen. Heb je bedenkingen of vragen over de ter beschikking gestelde inhoud, dan kan je deze melden via info@som.be.

Informatie die door ons ter beschikking gesteld wordt op de www.som.be mag voor niet-commerciële doeleinden gedeeld worden, mits een juiste bronvermelding (Bron: SOM de federatie van sociale ondernemingen vzw, www.som.be). 

2. Hyperlinks & informatie van derden

Deze site bevat hyperlinks naar websites van derden. SOM vzw is niet verantwoordelijk voor de inhoud en correcte werking van deze websites. Indien je merkt dat een link niet langer actief is of je betwijfelt de juistheid ervan, dan kan je dat steeds melden via info@som.be

3. Aanpassingen

We behouden ons het recht voor de op of via deze website aangeboden informatie, met inbegrip van de tekst van deze disclaimer, te allen tijde te wijzigen zonder hiervan nadere aankondiging te doen.

Het is aan te raden om af en toe te controleren of de op of via deze website aangeboden informatie, met inbegrip van de tekst van deze disclaimer, is gewijzigd.

Word lid van SOM

  • Vertegenwoordiging door een erkende werkgeversorganisatie
  • Consulteer gratis onze helpdesk
  • Geniet van advies en ondersteuning op maat
  • Zet mee in op sociaal ondernemerschap
twee mensen in gesprek