Groeilabz Kick-off Leuven

Activiteit
20 oktober 2022
09:00 - 17:00
Provincieplein 1, 3010 Leuven
FacebookFacebookFacebook

Waarom deze kick-off?

Dit najaar organiseren we weer een heleboel bootcamps, meerdaagse vormingen om jouw managementskills op punt te houden! Onze bootcamps vinden plaats in Antwerpen, Gent, Leuven of Brussel. Tijdens een netwerklunch op de kick-off kun je ook kennismaken met de deelnemers van de andere bootcamps.

Wil je graag weten welke thema's we aanbieden in Leuven? Hier vind je het overzicht:

Praktisch?

Waar: de kick-off vindt plaats in het Provinciehuis van Vlaams-Brabant, naast het station van Leuven. 

Wat is een bootcamp?

Een bootcamp is een interactief traject waarin je in vijf halve dagen jouw vaardigheden en kennis naar een hoger niveau tilt.

Samen met zeven andere sociale ondernemingen - uit verschillende sectoren - maak je werk van een specifieke case: je leert van experts én van elkaar, in een open en vertrouwelijke sfeer.

Intersectorale praktijkvoorbeelden inspireren je om buiten je hokje te denken. Vervolgens vertaal je deze ideeën naar een visie. Ten slotte begeleiden we je persoonlijk bij de uitwerking van deze visie, tijdens twee uur extra individuele coaching.

Inschrijven?

Om een maximaal resultaat in je organisatie te garanderen, stimuleren we dat elke deelnemende sociale onderneming twee deelnemers afvaardigt. Dit is geen verplichting. Je betaalt hiervoor 500 euro (excl. btw), ook als je maar één deelnemer afvaardigt.

Schrijf in via de knop hiernaast. Twee weken voor de start ontvang je een bevestigingsmail met de agenda en praktische afspraken voor de eerste sessie.

Groeilabz is een aanbod van:

banner partners Groeilabz

banner partners Groeilabz

Word lid van SOM

  • Vertegenwoordiging door een erkende werkgeversorganisatie
  • Consulteer gratis onze helpdesk
  • Geniet van advies en ondersteuning op maat
  • Zet mee in op sociaal ondernemerschap
Lid worden