Gezonde Kost

Activiteit van partner
18 april 2023
09:30 - 16:30
FacebookFacebookFacebook

Voor wie? Werk je als kok, logistiek medewerker of begeleider in een organisatie binnen de welzijnssector? 

Wil je graag een gezond(er) potje aanbieden dat in de smaak valt bij jullie publiek? Gezonde Kost is een praktijkgerichte en interactieve vorming met advies en uitwisseling op het menu. Tijdens deze vorming maak je kennis met de vele mogelijkheden om gezonde(re) kost te bereiden en serveren. 

Wat kan je verwachten?

Wil je graag gezond en lekker koken met de voedingsdriehoek als uitgangspunt, voor de kinderen, jongeren of volwassenen die in je organisatie verblijven? Inspiratie opdoen over hoe je een evenwichtig en gevarieerd weekmenu kan opstellen, afgestemd op verschillende leeftijdsgroepen en noden ideeën? Recepten en inspiratie uitwisselen met andere koks in welzijnsorganisaties? Dan is deze vorming iets voor jou! 

In de eendaagse praktijkgerichte en interactieve vorming Gezonde Kost geven we je concrete handvaten om aan de slag te gaan met gezonde voeding binnen je voorziening. Video’s, film en oefeningen wisselen stukken theorie af en meer dan eens wordt gevraagd naar jouw ervaring! 

“Interessant om andere instanties te horen , om een beeld te krijgen hoe het ook anders/beter kan . Gezond en lekker eten is onze verantwoordelijkheid naar bewoners toe !” Gezinsvervangend tehuis 

“Het enthousiasme van de lesgevers straalde af op ons als deelnemer. Het was leuk dat ze ons verhaal integreerden in de vorming.” OOOC 

“Als je denkt dat je al goed bezig bent met gezonde voeding dan kan je door deze vorming te volgen nog bijleren!” MFC 

Wanneer?  

18/04/2023 van 09:30 - tot 16:30 

Locatie:   

Vlaams Instituut Gezond Leven (Zaal Lalonde)

Gustave Schildknechtstraat 9

1020 Brussel 

Prijs: € 100 

Lesgevers:  
Sarah Dries & Tine Vangroenweghe 

Extra info: 
Broodlunch is voorzien 

Word lid van SOM

  • Vertegenwoordiging door een erkende werkgeversorganisatie
  • Consulteer gratis onze helpdesk
  • Geniet van advies en ondersteuning op maat
  • Zet mee in op sociaal ondernemerschap
Lid worden