SOM lanceert nieuwe vacaturedatabank

Nieuws
vacaturedatabank
FacebookFacebookFacebook

De opmerkzame surfers hadden het waarschijnlijk al gezien, de SOM website zit in een nieuw jasje. We hebben gekozen voor een opfrissing van de oude website om SOM voor iedereen toegankelijk te maken. De website komt niet alleen, we lanceerden ook een vacaturedatabank voor de hele social profit. 

SOM is een werkgeversorganisatie voor sociale ondernemers en dat willen we uitstralen. Je vindt op de website meer informatie over onze diensten, activiteiten en werking. Daarnaast hebben we een blog opgezet om jullie op de hoogte te houden van al het nieuws in en rond SOM. Op de blog vind je interessante artikels over thema's die ons aanbelangen. We zullen we er ook al onze opiniestukken publiceren om onze belangenbehartiging nog meer in de kijker te zetten. En tenslotte zal je een kleine inkijk krijgen in de SOM werking.

Vacaturedatabank

Nieuwe collega's of medewerkers vinden is vaak een uitdaging. SOM wilt haar steentje bijdragen en daarom lanceren we een vacaturedatabank voor de hele social profit. We stellen onze databank open voor alle sociale ondernemingen, zodat we samen van de groeiende werkgelegenheid in onze sectoren een opportuniteit kunnen maken. 

We hebben voor een geautomatiseerd proces gekozen, waarbij je via het online formulier je vacature eenvoudig kan indienen. Wij kijken vervolgens alles nog even na en dan krijgt je vacature meteen een plek op onze website. Jij hoeft alleen je vacature op te laden en wij zetten ondertussen alles op alles om de vacaturedatabank ook bij het grotere publiek bekend te maken. 

Word lid van SOM

  • Vertegenwoordiging door een erkende werkgeversorganisatie
  • Consulteer gratis onze helpdesk
  • Geniet van advies en ondersteuning op maat
  • Zet mee in op sociaal ondernemerschap
Lid worden